3 ідеальні жіночі міні-серіали для настрою у вихідні

  1. Другий сезон серіалу “Чому жінки вбивають”
    Про що серіал

    Творець серіалу Марк Черрі розуміється на історіях про яскравих жінок, які зберігають скелети в шафі. Його головний гіт — суперпопулярний на початку 2000-х серіал “Відчайдушні домогосподарки”. За вісім років серіал про пригоди чотирьох подруг, які живуть у респектабельному районі вигаданого містечка Фейрв’ю, дістав три премії “Золотий Глобус”, мав 38 (!) номінацій на “Еммі” й тричі здобув премію. Новий комедійний проєкт Марка Черрі — теж про жінок, гарне й щасливе життя яких має несподіваний зворотний бік, — випустили на екрани 2019 року й відразу ж продовжили на другий сезон.

    “Чому жінки вбивають”

    Нагадаємо, що в першому сезоні події відбуваються паралельно в трьох різних часових періодах, герої яких не перетинаються. Всі три героїні живуть в одному будинку, але в різний час: у 1963 році, у 1984-му й 2019-му. Поєднує жінок один драматичний факт: їхні чоловіки зрадники, і це призводить до вбивств. Нечуваний успіх першого сезону багато в чому пов’язаний з прекрасним акторським складом: норовливих дружин грають Люсі Лью, Дженніфер Гудвін і Кірбі Гавелл-Баптіст.

    Що відбуватиметься в другому сезоні

    Перший сезон серіалу мав закінчену історію, тож зі старими героїнями, на жаль, ми не зустрінемося. Але на нас чекає дещо цікаве. У другому сезоні ми познайомимося з новою героїнею: це Альма, боязка й сором’язлива домогосподарка, яка оселиться в тій самій садибі, де жили її попередниці. Жінка всіма силами хоче стати частиною гурту вродливих та ефектних жінок, що живуть у місті, і заради цього готова на багато що.

  2. Що знає Олівія?

Шкільна вчителька Олівія Кіттрідж все своє життя прожила в невеликому рибальському містечку Кросбі. На перший погляд це тихе, мирне містечко, мешканці якого живуть розміреним і спокійним життям. Але насправді все далеко не так, як здається, а під маскою врівноваженості ховається безліч таємниць…

3. СЕРІАЛ «ЗМОВА СЕСТЕР ГАРВІ»: КОМЕДІЙНИЙ ДЕТЕКТИВ І «САНТА-БАРБАРА» В ОДНОМУ ФЛАКОНІ

Якщо вам до душі: «Відчайдушні домогосподарки»жанр детективної комедіїсімейна «Санта-Барбара»таємниці, інтриги, розслідуванняготуйтеся залипнути перед монітором.

Цей проєкт знято Apple TV+.  Над серіалом для жінок попрацювала талановита жіноча режисерська команда:  Ребекка Гатуард («Дублінські вбивства», «Гранчестер»), Жозефін Борнебуш та  Дірбла Уолш («Фарго», «Борджіа», «Тюдори»).

Також тут відмінний каст акторів: Шерон Хорган, Енн-Мері Дафф, Ів Х’юсон, Сара Грін, Брін Глісон, Клас Банг.

Місце дії – Ірландія, а це означає, що будуть мальовничі похмурі пейзажі та цікаві культурні особливості.

У центрі сюжету – п’ять сестер Гарві і один неприємний чоловік. Почнемо з неприємного чоловіка. Вже з самого початку історії він перебуває в труні, але ось чому і через кого він там опинився, належить з’ясувати: недоброзичливців у нього достатньо.

П’ять сестер Гарві – це невтішна вдова небіжчика Грейс та її чотири харизматичні, бойові сестри. Видно, що ця смерть принесла їм довгоочікуване полегшення, і нарешті вони всі змогли видихнути.

Але ж чим їм усім так насолив покійничок? Дивіться – і самі все дізнаєтесь