10 фільмів для вихідних, коли на вулиці дощ

Ми підготували для вас 10 фільмів, які потішать нестандартними сюжетами, крутими дотепами і атмосферною картинкою.

Насолоджуйтесь відпочинком, разом Ідеями Декору!

1. Велика афера

Кіно про провінцію і непереборне бажання мешканців зробити її кращою. Звичайно ж, за допомогою афери і акторських здійбностей.

2. Одного разу в Ірландії

Бути героєм легко, поки тебе не приїжджає вчити агент ФБР. Історія про веселе життя в Ірландії та казуси, які неодмінно трапляються з поліцейськими.

3. Подорож Гектора у пошуках щастя

Фільм про чоловіка, який відчайдушно прагне щастя. Нехай і на іншому кінці світу.

4. Лашкаво прошимо

Ще одна історія про провінційне життя. Цього разу про Францію. Кіно змушує щиро сміятися над милими і дотепними ситуаціями, які трапляються в житті простого працівника пошти.

5. Ромі і Мішель на зустрічі випускників

Коли дві подруги відправляються на зустріч випускників школи, варто чекати безлічі курйозних моментів. А ще, діалогів про дружбу і самооцінку.

6. Прочитати і спалити

Неймовірний зірковий склад (Бред Пітт, Джордж Клуні, Тільда Свінтон та інші), чорний гумор та нестандартний сюжет роблять це кіно обов’язковим для перегляду тим, хто любить щось оригінальне.

7. Монте-Карло

Коли тебе випадково плутають з багатою спадкоємицею, життя здається не таким вже й поганим. Лейтон Містер і Селена Гомес покажуть вам, як діяти в такій ситуації.

8. Під сонцем Тоскани

Романтична комедія, сюжет якої розгортається під жарким сонцем Італії. Для тих, хто хоче ще раз повірити в красиву історію кохання.

9. Хороший рік

Коли лондонський банкір отримує в спадок виноградники у Франції, можливі два варіанти розвитку події. Кіно лишає після себе хороший післясмак і віру в буденне диво.

10. Незатишна ферма

Тільки сильний характер і почуття гумору допомагають головній героїні розгребти той безлад, який зненацька впав їй на голову. Але все в нашому житті не трапляється випадково.

За матеріалами https://lux.fm/10-filmiv-dlya-travnevih-svyat-koli-na-vulici-doshch_n987