12 чудових сімейних фільмів для затишних вихідних

Затишний вечір: 12 фільмів для сімейного перегляду

З появою діток фільми для сімейного перегляду підбираються ретельніше. Кіно повинне бути повчальним, цікавим і дещо казковим. А ось що у фільмі не бажане – так це жорстокість, аморальність і «дорослі» сцени. Пропонуємо перелік затишних кінострічок, які подарують Вашій сім’ї теплі емоції у холодний вечір.

фільми для сімейного перегляду

Чого хочуть від кіно діти? Щоб весело, динамічно і яскраво. У батьків вимоги ширші – фільми для сімейного перегляду повинні навчати різниці між добром і злом, бути безпечними для психіки малюків та цікавими для дорослих. Кльова Мама підготувала власний перелік із 12 найкращих сімейних фільмів. Приємного перегляду та чудового настрою!

1.     Август Раш (2007)

Вік глядачів: +12 років

Затишна історія про перемогу добра над злом. Талановитий дванадцятирічний хлопчик мріє знайти своїх маму і тата. Він намагається цього досягнути… музикою. Август вірить,  що обов’язково поверне свою сім’ю, якщо буде грати. Зворушливий фільм для перегляду у сімейному колі.

сімейні фільми

2.     Піт і його дракон (2016)

Вік глядачів: +6 років

Фантастична історія про хлопчика, який 6 років прожив один в далекому лісі. Хоча, говорити «один» неправильно. Вижити у чужому середовищі малюкові допоміг дракон Елліот. Що буде з драконом, якщо хлопчик повернеться до людей? Дивіться разом з дітками у  кінострічці.

нові сімейні фільми

3.     Пригоди Паддінгтона (2014)

Вік глядачів: +6 років

Весела британсько-французька комедія про ведмедика з Перу. Тваринка в капелюсі вміє говорити. Не від доброго життя Паддінгтону довелось покинути дім і переїхати до Лондона. Ведмедик мріє знайти тут сім’ю і стати джентльменом. Але чи йому це вдасться.

фільм показати дітям

4.     Врятувати містера Бенкса (2014)

Вік глядачів: +12 років

Фільм розповідає автобіографічну історію. Усі знають, хто така Мері Поппінс. Але навіть не уявляють, як важко було Уолту Діснею вмовити вперту і своєрідну авторку історій про няню зняти фільм. Про перемовини голлівудського кінематографіста та письменниці піде мова у кінострічці. Емоційний сімейний фільм. Особливої уваги заслуговує акторська гра Тома Хенкса та  Емми Томпсон.

сімейне кіно

5.     Хранитель часу (2011)

Вік глядачів: +12 років

Фільм режисера Мартіна Скорсезе. Чудова історія з краєвидами Парижа 1930-х років, затишною атмосферою та хорошими акторами.   Казка про хлопчика, великий вокзальний годинник, заводні механізми і таємницю. Жодного натяку на дорослі сцени. Це варіант кінострічки, яку спокійно можна подивитись з дітьми ввечері.

сімейне фентезі

6.     Аліса в країні чудес (2010), Аліса в Задзеркаллі (2016)

Вік глядачів: +12 років

Хто така Аліса з країни чудес Ваша дитина знає.  З книги чи мультфільму. А ось в інтерпретації Тіма Бертона казка набуває нового змісту. Чудова графіка, грим та костюми. Прекрасний підбір акторів. Чого тільки вартий капелюшник, якого грає Джоні Депп. Історія складається з двох фільмів, тож сімейний перегляд кінострічки можна розтягнути на усі вихідні.

Фільми для сімейного перегляду

Стаття в тему: Мультики англійською мовою: 5 корисних youtube-каналів для дітей

7.     Десяте королівство (2000)

Вік глядачів: +6 років

Не обирайте цей фільм, якщо шукаєте щось для перегляду на один вечір. «Десяте королівство» – це міні-серіал, загальною тривалістю 417 хв (5 серій). Історія про паралельні світи, сімейні цінності та любов. А ще це безліч казок в одній: Спляча красуня, Білосніжка, Попелюшка та інші.

дитячі фільми

8.     Оптом дешевше (2003), Оптом дешевше-2 (2005)

Вік глядачів: +12 років

Вам важко виховувати одну дитину? Тоді негайно вмикайте «Оптом дешевше». В основу кінострічки лягла реальна історія сім’ї з 12 дітьми. Що трапиться, якщо усе сімейство на кілька днів залишиться під опікою татка?  Дивіться, смійтесь від душі та відчуйте, що Ваше материнство не таке уже й складне.

смішний фільм для сім'ї

9.     Снігові пси (2002)

Вік глядачів: +6 років

У житті трапляється всяке! Задоволений життям дантист, головний герой фільму, отримав у спадок… упряжку їздових собак! Здавалось б, для чого йому ця морока. Однак песики вміють причаровувати. На спадщину зазіхає ще дехто, але новоспечений власник упряжки так просто не здасться. Весела сімейна комедія з неймовірно милими собаками.

12 фільмів для сімейного перегляду

10.Змішані (2014)

Вік глядачів: +12 років

Сімейна комедія з Адамом Сендлером та Дрю Беррімор у головних ролях. У фільмі немає хитромудрих поворотів та несподіваних сюжетів, однак його шарм саме у простоті і легкості. Історія про двох одиноких батьків (тата і маму, якщо бути точнішим), які шукають сімейного щастя. Разом із дітьми вони потрапляють на один і той самий курорт. Герої ще не знають, що це початок нового життя.

кіно для сім'ї

11. Александр і жахливий, безрадісний, лажовий день (2014)

Вік глядачів: +6 років

Бувають дні, коли все валиться з рук. День одинадцятирічного хлопчика почався саме так. Сім’я не сприйняла неприємності Александра всерйоз. А даремно, бо засмучений, він побажав своїй родині відчути по-справжньому жахливий, безрадісний, лажовий день на собі. Обережно, бажання здійснюються. Веселий фільм для сімейного перегляду з дітьми.

кіно для дітей

12. Ми купили зоопарк (2011)

Вік глядачів: +12 років

Сімейний фільм,знятий на основі реальних подій. Головний герой втрачає дружину та роботу. Разом з дітьми він прагне розпочати життя з чистої сторінки. Шукаючи новий дім, сім’я натрапляє на закинутий зоопарк. Тепер їхнє завдання – врятувати 200 тварин. Добра історія для перегляду з дітьми.

сімейні комедії

За матеріалами http://klyovamama.com/uk/12-filmiv-dlya-simejnogo-pereglyadu/