10 чудових фільмів для осіннього вечора

Ну і що, що почалася осінь? Адже це підходящий час для теплих вечорів у компанії улюблених друзів! А вишенькою на торті стане чудовий фільм, який підніме настрій. Ми відібрали 10 фільмів для осіннього вечора. Швидше вмикай!

«Легенди осені»

І нехай цьому фільму вже більше 20 років, а Бред Пітт там ще молодий і вільний. «Легенди осені» – чудове кіно про трьох братів, їх батька і молоду дівчину, яка змінює життя кожного з них. Якщо ви досі не бачили цю стрічку, зробіть це найближчим часом.

легенды осени«Осінь у Нью-Йорку»

Чи може дорослий чоловік, не обтяжений серйозними стосунками, покохати молоду і красиву дівчину? Та так, щоб покласти весь світ до її ніг? Виявляється, може, якщо врахувати трагічні обставини, з якими коханим довелося зіткнутися. Мораль цієї байки така: любіть один одного, поки є час. Не втрачайте ні хвилини.

«Солодкий листопад»

Якщо все-таки осінь для вас – час для роздумів і переживань, то «Солодкий листопад» стане кращим вибором на вечір. По-перше, там любов. По-друге, Кіану Рівз (якому нещодавно виповнився 51 рік), а ще чудова музика. І все це історія про Сару і Нельсона, яка нікого не залишить байдужим. Приємного перегляду!

сладкий ноябрь«Сніданок у Тіффані»

Якщо ви вибрали для себе «Сніданок у Тіффані», то запасаємося шоколадним печивом, заварюємо ароматний чай і закутуємося у теплий плед. Все це створить потрібний настрій для перегляду історії кохання чарівної Холлі Голайтлі і Пола Варжака.

«Звичайне диво»

Адже без доброї казки цієї осені ніяк! Так хочеться вірити в диво – справжнє і неймовірне. Якщо ви поділяєте цю думку, то вмикайте «Звичайне диво».

обыкновенное чудо«Весілля кращого друга»

Можливо, в твоєму житті є хороший хлопець – красивий, добрий, веселий. Загалом, тобі б в чоловіки такого! Але чомусь «такого ж» ніяк не знаходиться, а твій друг все ще припадає пилом у зоні дружби. Така ж історія трапилася з Джулією Робертс у фільмі «Весілля кращого друга».

«Шпигун»

Ми звикли, що якщо мова заходить про шпигуна, то це чарівний і розумний чоловік, якому все по плечу – і світ врятувати від злодіїв, і закохати в себе всіх красунь світу. А що, якщо шпигуном виявляється смішна товстушка? Загалом, «Шпигун» – ідеальний вибір для дівчат із почуттям гумору. А ще там Джуд Лоу і Джейсон Стетхем!

шпион«Великий тато»

Ой, як ми любимо Адама Сендлера! А його роль у «Великому татові» – так точно одна з кращих. Напевно, кожен малюк мріє про такого татка: він дозволяє дітям буквально все. Що? Здорове харчування? Не чули. Можливо, погуляти до півночі? Будь ласка!

«Століття Адалін»

Вважаєш, що осінь безкінечна? Як би не так! Для Адалін, яка живе вже більше ста років і не старіє, осінь здається зовсім недовгою. Але все пізнається в порівнянні. Одного разу дівчина зустрічає чоловіка, заради якого захочеться знову відчувати хід часу, з яким було б добре провести не тільки одну осінь, але і все життя.

век адалин«Великий»

Пам’ятаєте, в дитинстві ми так хотіли швидше вирости, щоб стати продавцем морозива? Або ветеринаром? Або знаменитою актрисою? А от одному хлопчиськові пощастило (чи все-таки ні?), і одного ранку він прокинувся дорослим чоловіком із обличчям Тома Хенкса. Але бути великим не так-то просто і круто, як здається.

За матеріалами http://zhinku.info/vidpochinok/53126