Як візуально збільшити квартиру: 9 порад

ЯК “ЗБІЛЬШИТИ” малогабаритну квартир.

9 Порад!

Скільки квадратних метрів у вашій квартирі? А що якщо ви представите, що назавтра в ній з’явиться ще парочка? А через тиждень ще пара-трійка? А до кінця місяця ви зможете збільшити розмір квартири на 8-10 квадратних метрів?

“Як зробити такий чарівний ремонт?” – Запитаєте ви. Відповідь читайте нижче.

1. Фарбування стін і стелі в білий колір має сенс тільки при тому розкладі, що відтінки повністю ідентичні. З усіх можливих варіантів вибирайте французький сірий, срібний, циркон, блідий димчастий, Гейнсборо, світло-голубиний, блідо-грифельний або кам’яний.

2. Не використовуйте в інтер’єрі високі меблі. Шафи замініть комодами, відмовтеся від стелажів і буфетів. Якщо у вас просто немає вибору, пофарбуйте високі предмети в точності під колір стін, як це зроблено на кухні цієї квартири.1fb283d29469d93713d72b58cd1beca8

3. Якщо ви хочете заощадити простір і зберегти загальне відчуття простору в квартирі, слід вибирати тільки світлі картини або маленькі фотографії з великими білими паспарту.

4. На кухні важливо продумати численну яскраве підсвічування, яка перетворює звичайні шафи без будь-яких надмірностей в повноцінний елемент декору.

5. Прозорі стільці ніхто не відміняв, навіть незважаючи на їх повсюдне використання останнім часом.

6. Побільше скла, дзеркал та інших відображають поверхонь. Вони додають кімнаті світла, блиску і витонченості.

7. Шпалери в вертикальну смужку набагато менш обтяжують інтер’єр, ніж квіткові малюнки. Якщо до того ж використовувати лише найсвітліші з варіантів – ви отримаєте максимально легкі стіни після однотонно-білих.

df9afe512f4b81ca7ce24e487e5c2b01

8. Як декор використовуйте контрасти. Таким прикладом є подушка в спальні, на якій ви можете побачити поєднання білого і кольору капрі.

9. Кімнатні рослини, особливо пишні декоративно-листяні, чудово виглядають на будь-якому світлому фоні і роблять інтер’єр набагато більш живим і насиченим, одночасно фільтруючи повітря в приміщенні

602520c190bb21c90c018d901e6b45de