5 крутих міні-серіалів, для вдалих вихідних

1.«Відіграти назад»

У центрі сюжету — багата й успішна психотерапевтка Грейс Фрейзер, яка живе разом зі своїм сином і чоловіком у Нью-Йорку. Всього за одну ніч її життя кардинально змінюється. Жінка дізнається про жорстоке вбивство і зникнення свого чоловіка. Далі виявляється, що Грейс зовсім нічого не знала про справи свого чоловіка. Вона опиняється у центрі гучного скандалу.

2.«Усюди жевріють пожежі»

Журналістка, домогосподарка і мама чотирьох дітей Елена Річардсон проживає в американському містечку Шейкер-Хайтс, у якому всі живуть спокійним запланованим життям. Коли в житті Елени з’являється бідна художниця Мія Воррен, вона пропонує їй роботу та оренду житла. Так, дві абсолютно різні жінки починають зближатися і знаходити спільні теми для розмов.

3.«Випробування невинністю»

Нова екранізація детективного роману Агати Крісті. Події міні-серіалу, що складається з 3 серій, відбуваються під час святкування Різдва 1954 року. Багата жінка-філантроп Рейчел Аргайл (Анна Ченселлор) вбита в своєму сімейному маєтку. За підозрою у вбивстві заарештовують її прийомного сина Джека (Ентоні Бойл). Але Джек відчайдушно протестує проти своєї причетності до злочину.

4.«Охоронець»

Історія про ветерана війни з ПТСР Девіда Бадда, якому доручили охорону міністра внутрішніх справ Великої Британії Джулії Монтегю. Бадд стоїть перед вибором — з одного боку, робота та обов’язок, з іншого — його переконання, які кардинально відрізняються від поглядів тієї, кого він має захищати.

5.«Моя геніальна подруга»

Телесеріал за мотивами роману італійської письменниці Елени Ферранте про життя двох подруг з бідного району післявоєнного Неаполя. Історія починається в наші дні з тривожного телефонного дзвінка літній жінці. Її співрозмовник каже, що зникла його мати – подруга головної героїні. Замість того, щоб вирушити на її пошуки, жінка раптом поринає в крісло і починає згадувати своє дитинство.