5 нових серіалів які дивляться на одному подисі

«Дивовижна місіс Мейзел»

Нью-Йорк, 1958 рік. Від домогосподарки Міріам «Мідж» Мейзел іде чоловік Джоел, заявивши, що у нього інтрижка на стороні. Мідж прямує за підтримкою до батьків, однак ті лише розчаровані доччиним вибором супутника життя. Тоді Мідж іде в клуб, де Джоел вечорами намагався виступати з стендапом (насправді лише читав чужі жарти), і несподівано її імпровізована промова має шалений успіх. Так для Мідж починається нове життя…

“Клан Кеннеді»

Життя сімейства Кеннеді цікавить суспільство досі. А обставини загадкового вбивства 35-го президента США Джона Кеннеді розбурхує уяву тих, хто намагається знайти йому пояснення і поміркувати на геополітичні теми.

Сім’я Кеннеді мала славу, успіхи і багатство, а закінчила в обнімку з розчаруванням і болем. Чи Справедливо це?

«Американська історія злочинів»
В кадрі тільки реальні події, які залишили слід в історії США. Це і гучні судові справи, і вбивство модельєра Джанні Версаче, і наслідки урагану Катріна, і політичний скандал, спровокований відносинами Білла Клінтона і Моніки Левінські.
який серіал подивитися

«Велика маленька брехня»
Як часто буває, найбільший біль заподіюють найближчі. Особливо тендітні і насичені відносини у юних дівчат і хлопців, які здатні через зраду однієї людини розчаруватися в усьому світі.

Під час випускного шкільного балу відбувається вбивство. Але серіал не про нього. А про бурхливе життя, яке йому передувало і призвело до такої непоправної втрати.

«Блиск»
За вікном Лос-Анджелес 1985 року. Безробітні актриси потрапляють в телешоу про жіночий реслінг. Коли-то вони були подругами, але тепер ворогують, намагаючись поділити одного чоловіка на двох. А тому на сцені не грають, а б’ються по-справжньому.

Ціна жіночої дружби і закулісся американського телебачення — головні теми нового серіалу про минулі помилки і вічні цінності.