10 чудових мультиків для вивчення англійської мови

Розвиваючі мультфільми – ідеальні уроки для вивчення англійської мови з дітьми. Ми підібрали 10 різних навчальних посібників: з субтитрами і без, музичні і не майже без мелодій, старі озвучені і абсолютно нові …
Щоб вивчити англійську мову, найголовніше слухати і чути англійську мову, розпізнавати і повторювати. Тому мультфільми для дітей – найкращий спосіб створити дитині англомовний простір, в якому мова звучить постійно, причому весело, завзято і цікаво. Всі уроки в ігровій формі більш ефективні. Удома ж дошкільнятам і зовсім протипоказані нудні заняття в класичному стилі. Власне, дорослим, теж це не дуже сподобається.

Тому фільми, розвиваючі мультфільми, ігри на різний смак. – ваші надійні помічники в вивчення англійської мови.

1 Мультфільм про зоопарк для вивчення англійської мови
Якщо дитина вже вміє читати по-англійськи або її мама знає мову, то вам підійдуть мультики з субтитрами англійською. Тоді вам легше буде розпізнати те, про що говорять герої.

Що відбувається в зоопарку? Ви готові дізнаватися?

2. Відомий мультфільм англійською мовою
Дуже хороша ідея – вивчати англійську за допомогою мультиків з відомим сюжетом, а часом навіть з діалогами, які знаєш напам’ять.

Простоквашино англійською.

3. Музично англійською!
Ритмічні і завзяті мелодії допомагають швидше вивчити мову … швидше і з азартом. Давайте малюкові слухати, а потім радійте, як він наспівує їх просто так.

4. 54 хвилини пісенних вправ з англійської мови
Дуже простий спосіб створити англомовне середовище в будинку – поставити цю 54-хвилинну добірку пісеньок англійською.

5. Проста лексика і чітку вимову в розвиваючому англійською мультфільмі
Для маленьких діток важлива дозованість інформації і чіткість подачі матеріалу. У цьому сенсі мультик про допитливого малюка і його пригоди буде дуже до речі.

Мультик про іграшки для найменших.

6. Простий мультик про назву квітів
Ще один мультик для дітей у підгузниках – просто і ясно про квіти. Як вони називаються по-англійськи? Тепер вивчити це просто!

7. Граємо в лікаря англійською
Будуємо діалоги і граємо в те, що цікаво всім дітям. Що робити, коли порізав пальчик (як це називається по англійськи) і йде кров? Крім усього названого, це ще й профілактика страху перед лікарнею.

8. А зараз вирушаємо в лікарню
В продовження теми лікарів і лікарень – ще один мультфільм для дітей старшого віку. Дивимося, вчимо, граємо.

9. Червона Шапочка з субтитрами – дуже хороший урок англійської
Відомий сюжет, красиві малюнки без зайвих деталей, субтитри для освоєння різних рівнів мови – прекрасний урок, навіть для дорослих ..

10. Ріпка – мальований мультфільм для маленьких діток
Простий і звичний сюжет допоможе зрозуміти, про що говорять герої, вивчити слова і правильну вимову і зробити це дуже швидко.

За матеріалами http://tvoymalysh.com.ua/kid-territory/cognitive/7025-10-klassnyh-razvivayushtih-multfilmov-dlya-izucheniya-angliyskogo-yazyka-kazhdyy-den.html