Готелі з відкритими басейнами в Карпатах: фото, ціни 2018

Час минає з шаленою швидкістю. Про літній відпочинок краще дбати заздалегідь: чим раніше бронювати готель, тим дешевше він обійдеться. Готелі в Карпатах з великими, відкритими басейнами – гарний варіант для відпочинку всією сім’єю. Адже навіть морю складно конкурувати зі свіжою гірської прохолодою в оточенні вражаючої природи і величних гір. А ще тут ніхто не потривожить вас набридливим “Козінаки, насіння, горішки, гаряча кукурудза”.

Курортний комплекс “Лаванда Country Club”, Татарів

Лаванда Country Club", Татарів

“Лаванда Country Club” пропонує гостям шале в національному стилі. З вікон можна милуватися виглядом на гірську річку, водоспад і на нескінченні гори. На території комплексу є: спа-зона з соляною кімнатою, тренажерний зал, більярдний зал, відкритий басейн на терасі, дитяча кімната і майданчик, кіно-бар з каміном, ресторан і багато іншого.

Ціни: від 750 грн за двомісний номер.

База відпочинку “Карпати”, Мигово

База відпочинку "Карпати", Мигово

Котеджний комплекс “Карпати” пропонує великий вибір активного відпочинку: подорожі на джипі по бездоріжжю, велопрогулянки і прогулянки на квадроциклах. Після чого можна розслабитися в джакузі або поплавати в прохолодних басейнах.

Ціни: 1500 грн за двомісний люкс.

Готель “Рубель”, Яремче

Готель "Рубель", Яремче

З вікон готелю “Рубель” відкривається гарний вигляд на гори, а відразу під його стінами починається густий ліс, що складається з безлічі стежок, пішохідних маршрутів і природних трас для квадроциклів чи велосипедів. Для проживаючих в готелі є басейн, парковка з відеоспостереженням і цілодобовою охороною, оренда квадроциклів і велосипедів, екскурсійні тури, прогулянки на конях, рафтинг, полювання, рибалка.

Ціни: від 950 грн за 2-місний номер.

Готель “Благодать”, Шаян

Готель "Благодать", Шаян

Місце, де розташований готель “Благодать” називають “Українською Швейцарією”. Готель оточують три величні гори: Великий, Середній і Малий Шаян. До послуг гостей: ресторан, басейн, сауна, більярд, спортивний майданчик. Також можлива організація піших прогулянок і велопрогулянок.

Ціни: від 500 грн за 2-місний номер.

Гостьовий будинок “Медовий двір”, Славське

Гостьовий будинок "Медовий двір", Славське

Родзинкою “Медового двору” є власна пасіка. Тому, якщо хочете спробувати справжнього, екологічно чистого меду – вам сюди. Але не медом єдиним ви зможете підкріпитися. На території садиби є ресторан, де готують страви української та європейської кухні. Для дітей є дитячий майданчик. Для дорослих – гарний басейн . Також тут є безкоштовна парковка, де можна залишити автомобіль.

Ціни: від 900 грн за 2-місць. номер.

Готель Wellland, Яремче

1070405

Готель розташований в дуже мальовничому місці, поруч з лісопарком Яремче. При готелі є лаунж-бар. А ще тут ви можете вибрати і замовити екскурсію по карпатських пам’ятних місцях.

Ціни: від 1600 грн за 2-місний. номер.

Парк-готель Хомич, Буковель

Парк-готель Хомич, Буковель

“Хомич” позіціонує себе як готель vip-класу. Тут дизайнерський ремонт в номерах, смачна кухня, сауна, парковка, сонячна тераса.

Ціни: від 1500 грн за 2-місний номер.

Курортний комплекс Коруна, Татарів

Курортний комплекс Коруна, Татарів

Це затишний готель, який підійде для романтичного відпочинку удвох. Прекрасний вид, а біля басейну можна милуватися зірками до ранку.

Ціни: від 1000 грн за 2-місний номер.

Міні готель Пацьорка, Татарів

Міні готель Пацьорка, Татарів

Басейн готелю “Пацьорка” розташований поруч з річкою Прутець, вся територія – в оточенні лісу. Для гостей тут ресторан, бар, масажний кабінет, сауна, прокат велосипедів.

Ціни: від 800 грн за 2-місний номер.

Готель Арніка, Міжгір’я

Готель Арніка, Міжгір'я

“Арніка” розташований на висоті близько 1 км над рівнем моря. Гарне місце для відпочинку з дітьми. Тут є великий дитячий майданчик. На території готелю працює ресторан, кілька колиб, сауни, масажний кабінет.

Ціни: від 600 грн за 2-місний. номер.

Готель Ерней Лаз, Шаян

Готель Ерней Лаз, Шаян

З балконів відкривається мальовничий вид на гірські схили. До послуг відпочиваючих – ресторан, російська баня, басейн, спортзал, більярд, бібліотека, дитячий ігровий майданчик.

Ціни: від 600 грн за 2-місць. номер.

Приватна садиба Живиця, Орявчик-Звенів

Приватна садиба Живиця, Орявчик-Звенів

Невеликий готель, на території якого, крім басейну, є дитячий майданчик, парковка для автомобілів, а також сауна.

Ціни: від 700 грн за 2-місць. номер.

Готель Слов’янка, Славське

Готель Слов'янка, Славське

Еко-готель “Слов’янка”, в якому всі номери тільки з  натуральних матеріалів – сосни і гірського каменю. У кожному номері тут є окремий вхід з вулиці, своя тераса або балкон. Родзинкою готелю є обідній зал, який вирубаний в скелі гори, на схилі якої розташований ресторан.

Ціни: від 950 грн за 2-місний номер.

Відпочинково-оздоровчий комплекс Вернигора, Трускавець

Комплекс Вернигора неодноразово посідав перші місця в номінаціях «Кращий заміський готель для сімейного відпочинку» та «Кращий рекреаційний заклад» (відкрите голосування та вручення премії «Carpathian Travel Awards»).  Вернигора знаходиться посеред мальовничого лісу неподалік Трускавця. Тут піклуються про те, щоб кожен гість відчував себе справді на відпочинку. До ваших послуг – затишні еко-номери (однокімнатні та дворівневі), басейн, ресторан, spa-центр, санаторні послуги, тенісні корти, футбольне поле, власний зоопарк, паркінг та ін. Цей комплекс ідеально підходить для сімейного відпочинку. Щоб батьки мали час на себе – досвідчені аніматори щодня проводять для дітей захоплюючі змагання, творчі майстер-класи, походи.
Бажаєте побачити все на власні очі? Завітайте до розділу «Галерея» на офіційному сайті комплексу.

Зверніть увагу! Ціни на деякі готелі можуть не співпадати.

За матеріалами https://kolizhanka.com.ua/goteli-z-basejnamy-v-karpatah-foto-tsiny-2018-na-litnij-vidpochynok-v-gorah/