Як правильно обладнати переноску для котів для довгої дороги

У зв’язку із ситуацією в Україні, багато власників тварин беруть їх із собою. Хочемо дати кілька корисних порад як правильно обладнати переноску для котів для довгої дороги, за умови, що на це є час!

1. На дно перенесення в декількох місцях клеється двосторонній скотч, на нього приклеюється перша одноразова пелюшка для того, щоб не ковзало, зверху кладеться ще близько 5 пелюшок, якщо кіт сходив у туалет, брудна пелюшка викидається а під нею відразу чиста.

2. Беруться дві баклажки з під води 1,5 л, обрізаються, і кріпляться стяжками на дверцятах із внутрішньої сторни, одна ємність буде для води, друга для сухого корму.

3. Бажано якщо є можливість запастися заспокійливим для котів: це феромони, калмвет, краплі на холку заспокійливі, препарат габапентин (потрібно заздалегідь точно знати дозу за вагою тварини!)

4. Перенеосячи намагатися підтримувати під дно, і нести дверцятами притискаючи до живота, якщо є можливість.

P.S Будь ласка не покидайте своїх тварин, безвихідних ситуацій не буває, а тих хто радить вам випустити свою кішку або собаку на вулицю сміливо посилайте вслід за російським військовим кораблем!