Гарні свічки своїми руками!

Красиві свічки.mq0vj04pOLo

Робимо красиві свічки своїми руками.

Для реалізації незвичайного дизайну свічки потрібно:
– Дві прості свічки, можна використовувати свічки-таблетки
– Дві підходящі коробки різних розмірів
– Різні крупи, кавові зерна, боби (також можна використовувати сухі квіти, сушені фрукти, черепашки та інший підходящий декор)
– Дерев’яна шпажка.
Хід роботи:
1. Візьміть свічку,розламати її на невеликі шматки і акуратними рухами стягніть їх з гніту. Гніт необхідно зберегти, а віск розтопіть на водяній бані.
2. Меншу коробочку кладете в ту, що побільше. Проміжок між коробочками засипте невеликим шаром зерен. Після чого залийте шар розтопленим воском і швидкими рухами насипте наступний шар зерна і знову залийте воском. Процедуру необхідно повторити кілька разів, поки проміжки не будуть повністю заповнені. Залиште виріб до повного охолодження. Можете поставити коробочку в холодильник на десять хвилин.
3. Коли свічка застигне – акуратно витягніть маленьку коробку. На дно налийте невелику кількість розтопленого воску, за допомогою якого закріпіть один кінець гніту внизу. Другий кінець потрібно прив’язати до шпажки, таким чином, щоб він був по центру.
4. У завершенні центр потрібно повністю залити розтопленим воском. Охолодіть (можете свічку поставити в морозильник хвилин на двадцять).

Оригінальний дизайн свічки готовий!

Для декору таких свічок можна використовувати будь-який декор: кавові зерна, черепашки, намистини, гудзики, сухофрукти, сухі квіти, бісер, блискітки і т.д.

9I6zYlUEAGs