Швидкий вишневий сирник

У приготуванні все просто і швидко! Тому рекомендую не відкладати цей рецепт надовго!
.
Треба:
форма розміром 20х20 см

для основи
200 гр печива пісочного
100 гр вершкового масла
1 ст. л. какао-порошку

для сирної маси
400 гр сиру 5-9 % жирн.
2 яйця
150 гр цукру
2-3 ст. л. сметани 15-20%

для желе
300 гр вишень без кісточок
150 гр цукру
20 гр желатину
70 мл води

Готувати:
Печиво подрібніть в блендері в крихту. Додайте какао, перемішайте. Масло розтопіть. Додайте його в миску з крихтами. Перемішайте. Перекладіть крихти в форму, застелену папером і щільно утрамбуйте дном склянки. Поставте форму з основою в холодильник.
Сир протріть через сито. Додайте цукор, перемішайте до однорідності. Залиште на 10-15 хв., до розчинення цукру. По одному додайте яйця, кожен раз, добре перемішуючи масу вінчиком. Додайте сметану і перемішайте. Отриману сирну масу перекладіть у форму з
пісочної основою. Розрівняйте поверхню лопаткою.
Випікайте сирний пиріг на водяній бані. Для цього в глибоке деко або сковорідку без ручки, налийте окріп і поставте на дно духовки. Форму встановіть на решітку, над листом з водою. Випікайте ~ 1 годину при
температурі ~ 160 °C. готовий пиріг залиште остигати в прочиненій духовці, потім приберіть в холодильник на ніч.


Для желе. Вишні засипте цукром. Желатин замочіть у воді і залиште на годину. Вишні на вогні доведіть до кипіння, остудіть до T ~ 60 гр. Желатин розпустіть і додайте в вишні.
Викладіть вишні з сиропом поверх охолодженого сирника і приберіть в холодильник до застигання желе. При подачі, розріжте пиріг на порційні шматки.

За матеріалами https://www.instagram.com/p/CCngojLHLkS/