МОДНИЙ УЗОР – ЗИГЗАГ У ДЕКОРІ і дизайні інтер’єрів

Зробити інтер’єр красивим і нестандартним допоможе зигзаг. У цьому візерунку спостерігається динаміка, стрімкість ліній, сплеск енергії. За фен-шєм  зигзагоподібні лінії, розташовані вертикально, налаштовують на стабільність і благополуччя, а горизонтальний зигзаг гарантує надійність і стабільність.chevron-01

Зигзаг в інтер’єрі чудово поєднується з будь-якими іншими геометричними лініями або орнаментами. Його можна з легкістю вписати практично в будь-який стиль інтер’єру. При всій своїй динамічності він виглядає невимушено і нейтрально.
Варіантів використання візерунка зигзаг в інтер’єрі досить багато. Досить нетривіальне рішення прикрасить і пожвавить будь-яку кімнату. Це можуть бути декоративні елементи, малюнок на стіні або на підлозі, текстильні вироби. Найчастіше його можна зустріти на килимах, постільній білизні і дрібних інтер’єрних деталях.
Приміром, досить ефектно виглядають фоторамки, рамки для картин, декоративні подушки, квіткові горщики і вази, з нанесеними на них зигзагоподібними малюнками. Що вже говорити про ламінат, кахлі або меблів виконані в такому стилі.
Зигзаг в інтер’єрі може бути монотонним, а може бути яскравим і кольоровим. Але при цьому не рекомендується одночасно поєднувати більше трьох кольорів. Справа в тому, що цей візерунок сам по собі досить динамічний, а перенасичений відтінками він стає агресивним. Простий килимок з чорно-білим зигзагом додасть родзинки в дизайн квартири.
Навіть звичайне приміщення заграє новими фарбами при впровадженні в нього елемента, прикрашеного зигзагом.

chevron-02

chevron-03 (1)

chevron-04

chevron-05

chevron-06

chevron-07

chevron-08

chevron-09

chevron-10

chevron-11

chevron-12

chevron-13

chevron-14 chevron-15 chevron-16