Актуальні привітання з Днем батька у віршах та прозі

У 2024 році День батька в Україні припадає на 16 червня. Також у третю неділю червня татів вітають у США, Аргентині, Ірландії, Канаді, Франції, Гонконзі, Індії, Японії, Мексиці, Нідерландах, Великобританії, Туреччині, Словаччині, Швейцарії та інших країнах.

Привітання з Днем батька у прозі

Привітання для тата від дітей

Дорогий тато! У цей день ми хочемо висловити нашу теплу вдячність за все, що ти робиш для нас. Твоя любов, підтримка і мудрість завжди надихали нас бути сильними й не боятися труднощів. Хай цей день, як і всі наступні, будуть сповнені для тебе радістю і щастям. Любимо тебе!

***

Щиро вітаю з Днем батька! Ти – мій надійний захисник, найкращий друг і найважливіша людина у моєму житті. Я ціную кожну мить, проведену разом, і дякую тобі за твою невичерпну любов і турботу, за запитання, як мої справи, і підтримку, коли мені погано. Люблю тебе дуже-дуже, найкращий у світі тато!

***

Дорогий тату! З нагоди свята хочу подякувати тобі за все, що ти для мене робиш. І хоч я не завжди кажу тобі про це, та насправді я вдячна за кожну пораду, слова підтримки та віру в мене.  Багато з того, що я сьогодні досягла, я зробила завдяки тобі. Коли ти кажеш, що пишаєшся мною – я розумію, що я на правильному шляху. Дякую тобі за все і обіймаю міцно-міцно!

***

Вітаю найкращого тата на світі з Днем батька! Ти є моїм героєм, і прикладом для мене. Твоя сила, терпіння і доброта ніколи не припиняють дивувати мене. Дякую тобі за безмежну любов і підтримку. Бажаю тобі щастя і ще багато незабутніх моментів у житті. З повагою і любов’ю.

Поздоровлення з Днем батька від дружини

Коханий! З нагоди Дня батька хочу висловити тобі свою найщирішу повагу і любов. Ти є найніжнішим татусем для нашої дитини, і кожен день ти даруєш нам безліч незабутніх моментів – мені і нашому малюку. Твоя турбота та відданість нашій родині є невичерпним джерелом щастя і спокою. Я дякую тобі за все: за моменти, коли ти граєш з нашим малюком, за розмови ввечері на кухні, за підтримку і розділення турбот. Ти – найкращий батько на світі, і я щаслива, що ми разом стали родиною. Хай твій День батька буде сповнений любові та радості. Ти заслуговуєш найкращого, бо ти – наш герой. Кохаю тебе.

Як привітати військового з Днем батька

Ти завжди був для мене прикладом, тату. І в цей день я хочу подякувати тобі – за силу, за мужність, за захист. Ми живемо, ми дихаємо і ми вільні завдяки твоїй сміливості, завдяки самовідданості твоїх посестер і побратимів. Я пишаюся, що є твоїм сином і зроблю все, щоб ти пишався тим, що є моїм батьком. бажаю скорішої перемоги і твого повернення додому – під мирне українське небо.

***

Рідний мій! В цей день хочу побажати якнайшвидше перемогти ворогів і повернутися додому – під мирне українське небо. Ти завжди є прикладом для мене і я пишаюся, що є твоєю донькою. Ти навчив мене стільком речам, та все одно в тебе є ще чому повчитися! Я вдячна тобі за обійми, за підтримку, за те, що навчився бороти негаразди і бути впевненою у собі, та при цьому завжди залишаєшся ніжним і турботливим. Я вдячна тобі за захист, за те, що виборюєш наше право бути вільними українцями. Обіймаю міцно-міцно! Твоя донечка.