Як вибрати купальник на нестандартну фігуру

Маленькі груди

Якщо верхня частина тіла вужча, ніж нижня, у такому разі треба вибирати купальники бразильського типу.

Вибирайте бюстгальтери з ущільненими чашками, з ефектом push up» або з іншими опціями, які оптичного збільшують груди.

Форма бюстгальтера купальника повинна бути така ж, як і у простого бюстгальтера, тільки груди повинні бути трохи більш відкритими. Краще, якщо бретельки і нижня смуга будуть регульованими, тоді ви зможете ідеально посадити бюстгальтер.

Вам дуже пощастило, якщо у вас маленькі груди, тому що ви можете носити дуже модні бюстгальтери купальника на даний момент — з рюшами, складочками і воланами.

Для таких як ви призначені бюстгальтери у формі стрічки (бандо), про які жінки з великими грудьми можуть тільки мріяти.

Уникайте бюстгальтерів, у яких занадто багато тканини або які погано прилягають до тіла. Вибирайте роздільний купальник або окремо купуйте бюстгальтер і трусики.

Великі груди

Вам потрібна додаткова підтримка, тому вибирайте бюстгальтер з кісточками, який підніме груди і підтримає їх – тоді будете виглядати відмінно.

Бюстгальтер через шию — це чудова річ, якщо хочете належним чином притримати великі груди. Бюстгальтери такого типу підкреслюють простір між грудьми, тому не бійтеся — не така відкрита верхня частина вашої сексуальності не сховає.

Намагайтеся шукати такий бюстгальтер, який зав’язувався б і на шиї і на спині. Такий тип бюстгальтера підніме ваші груди і також дозволить вам самій регулювати натяжку.

Вибирайте суцільний купальник з певною структурою в ділянці бюста, тобто з тонкими вкладишами поролону. І, звичайно ж, вам більше підійдуть більш широкі бретельки, ніж тонкі, як ниточки.

Уникайте складочок, бантиків і купальників з тонкими бретельками. Також вам не підійдуть бюстгальтери з тонкої тканини або бюстгальтери форми трикутника. Перед купівлею ще раз поцікавтеся, чи можете ви обирати верхню і нижню частину купальника окремо (різних розмірів), чи ні.

Якщо у вас короткі ноги або невиразна талія

Приховуйте недоліки своєї фігури таким чином: вибирайте купальник, у якого високо вирізані по стегнах труси (більш відкриті стегна), таким чином, ноги будуть виглядати набагато довшими. Якщо стегна круглясті — цей варіант для вас.

Напевно, вам відомо, що вертикальні лінії візуально подовжують і зменшують фігуру, але існує ще один трюк! Носіть одноколірну верхню частину в горошок, тоді всі, хто буде дивитися, будуть піднімати очі вище і таким чином ваша талія буде виглядати тоншою.

Одноколірний суцільний купальник з глибоким декольте неминуче створює граціозний і сексуальний вигляд.

Уникайте купальників з шортами і спідничками, оскільки вони змушують дивитися в низ, тим самим ще більше скорочуючи фігуру.

Якщо ви висока

Вам чудово підходять різні вбрання. Довгі ноги виглядають дуже сексуально, тому на пляжі можете сміливо вбиратися. Сережки, ланцюжки та інші аксесуари вам відмінно підійдуть.

Спробуйте горизонтальні лінії. Будете виглядати шикарно, вибравши купальник світлих відтінків.

Якщо хочете купити суцільний купальник, вибирайте з великою кількістю різних вирізів.

Шорти підійдуть тільки в тому випадку, якщо ваші стегна не товсті. А спіднички і купальники з верхньою частиною у вигляді майки (танкіні) — просто створені для вас.

Уникайте вертикальних ліній, глибоких декольте і солідних, темних кольорів.

Немає талії

Якщо у вас немає талії, то можете її імітувати за допомогою суцільного купальника з глибокими вирізами на стегнах.

Ремінець або пояс на талії зменшить об’єм і виділить лінію талії. Шукайте купальник зі складочками і іншими деталями, які виділяють талію.

Вам підходять бікіні. Стежте тільки, щоб біля стегон були присутні якісь мотиви кілець, складок і т. д. Якщо ваша верхня частина менша, вибирайте бюстгальтер без бретелей. Трусики повинні бути солідними, темних кольорів, а верхня частина — дрібним горошком або прикрашена цікавими деталями.

Уникайте тільки темних кольорів або горизонтальних ліній.

Широкі плечі

Ви сильна, впевнена в собі, велична — справжня богиня. Вам треба шукати підходящі варіанти для верхньої частини, щоб підкреслити торс і створити оптичний ефект вузького верху.

Носіть таку верхню частину бікіні, яка була б кольоровою або з орнаментами, також підходять спортивні.

Уникайте силуетів форми «V» або падаючих ліній декольте, маленької верхньої частини купальника.

Пишна фігура

Все, що вам треба — це показати більше оголеного тіла в потрібних місцях, і ви будете виглядати привабливою і сексуальною.

Вибирайте суцільний купальник з затягнутим поясом, тобто такий, у якого є моделююча корсажная частина. Глибокий виріз в потрібному місці або глибоке декольте форми «V» можуть візуально змінити лінії вашої фігури до невпізнання.

Стегна значно подовжаться, якщо ви будете вибирати купальники з добре обшитими деталями біля стегон.

Темні і холодні кольори завжди підходять вам. Уникайте строкатих і візерунчатих матеріалів.

Уникайте занадто великої кількості тканини і деталей. Скромні фасони вам підходять найкраще. Не рекомендуємо вам купальники білого та інших світлих кольорів. Також ні в якому разі не купуйте купальників з неоновими відтінками.

Великий животик

Якщо ви відчуваєте, що ваш живіт псує навіть найкрасивіши пляжний одяг, користуйтеся цими порадами.

Якщо дуже хочете купальник з двох частин — вибирайте верхню частину без бюстгальтера, замість нього вам більше підійде топ на кшталт майки (танкіні). Трусики шукайте глибоко вирізані по стегнах.

Суцільний купальник з оборкою навколо талії або стегон в деяких випадках чудово маскує зайві кілограми.

Уникайте вузьких, маленьких бікіні, як і цілісних купальників солідних, темних кольорів.

Широкі стегна

Бікіні з міні спідничками створені саме для вас. Але не обирайте рясно декорованих або занадто ошатних. Кращий варіант — спідничка з тонкої тканини, без орнаментів, яка відмінно приховує те, чого не треба бачити.

Вибравши таку нижню частину, верхню вже можете обирати і більш декоровану або барвисту. Деталі на верхній частині купальника відвернуть погляд від нижньої частини тіла.

Обирайте суцільний купальник з широкими стрічками або з металевими деталями на верхній частині. Не забувайте, що ви повинні відвернути погляди від нижньої частини купальника і акцентувати верхню.

Уникайте шортів, надто коротких трусиків або занадто багато деталей в ділянці стегон.

Якщо ви вагітна

Тепер ви виглядаєте чудово, не ховайтеся — насолоджуйтесь сонцем! Майбутні мами можуть обирати і простий купальник, оскільки їм не треба хвилюватися через занадто великий животик.

Однак ви можете затишніше почуватися в закритому купальнику. Уникайте дешевих купальників. Купуйте  з хорошої тканини з красивою формою, яка підходила б для вашого положення.

Ідеальна фігура

Якщо Бог вас обдарував такою фігурою або ви докладаєте багато зусиль, щоб її підтримувати — вперед — демонструйте своє прекрасне тіло!