Кутові шафки і щухляди на кухні – раціональне зберігання 20 ідей

Кутові шафки і щухляди на кухні – раціональне зберігання 20 ідей

Кухня є однією з головних кімнат у будинку. Тому, при плануванні її дизайну інтер’єру, враховується раціональність використання простору. Функціональність кухонної площі повинна бути продумана до дрібниць, щоб заощадити місце і полегшити працю господині. Як правило, кухні не відрізняються великими розмірами, тому важливо зберегти кожен сантиметр метражу.
kuhonnie-uglovye-yashhiki-01

kuhonnie-uglovye-yashhiki-02

kuhonnie-uglovye-yashhiki-03

kuhonnie-uglovye-yashhiki-04

kuhonnie-uglovye-yashhiki-05

kuhonnie-uglovye-yashhiki-06

kuhonnie-uglovye-yashhiki-07

kuhonnie-uglovye-yashhiki-08

kuhonnie-uglovye-yashhiki-09

kuhonnie-uglovye-yashhiki-10
В Г-подібної кухні варто задіяти кут. Це значно збільшить простір, і дозволити вирішити проблему зберігання посуду, побутової техніки чи продуктів в легкодоступному місці і заховавши їх від сторонніх очей. Кутові ящики допоможуть заховати зайві каструлі і сковорідки. Комфорт в кухні створять висувні кутові шухляди.
Найоптимальнішим і традиційним варіантом для зберігання кухонного начиння є полиці і шафки. Сучасна тенденція така, що в дизайні кухонних меблів часто використовується комод. Це красиво, зручно, функціонально і ергономічно. До того ж, це оригінальний варіант зберігання різноманітних предметів.
Інтер’єрне рішення кутових ящиків і полиць на кухні може бути будь-яким. У них можуть бути обладнані різноманітні відсіки, перегородки і т.п., в залежності від дизайнерських рішень і потреб господині.
Крім функціонального навантаження, кутове місце для зберігання начиння має виглядати естетично. Якщо традиційні ящики замінити стильними сучасними версіями, то весь дизайн інтер’єру кухні заграє по-новому.
Бажано, щоб кутові полиці гармоніювали з іншими меблями і загальним стилем приміщення. Вони можуть мати такі ж геометричні форми, і виконані в одній колірній гамі з іншими предметами меблів, а можуть стати яскравим контрастним плямою, що привертає увагу.

kuhonnie-uglovye-yashhiki-16

kuhonnie-uglovye-yashhiki-17

kuhonnie-uglovye-yashhiki-18

kuhonnie-uglovye-yashhiki-19 kuhonnie-uglovye-yashhiki-20 kuhonnie-uglovye-yashhiki-11 kuhonnie-uglovye-yashhiki-12 kuhonnie-uglovye-yashhiki-13 kuhonnie-uglovye-yashhiki-14 kuhonnie-uglovye-yashhiki-15