Затишна та стильна дача, розміром як сарай

Оформленням невеликого будиночка займалася дизайнер Естела Гомес Люпіон (Estela Gomez Lupion). У першу ж чергу вона почала працювати з плануванням будівлі 70-х років минулого століття. malenkiy-dom-37-kvadratov-2Вона вирішила зробити єдиний простір і об’єднала кухню, їдальню, вітальню і спальню, прибравши між ними двері. Зона кухні і спальні все ж залишилися ізольованою від загального простору.

malenkiy-dom-37-kvadratov-1

При бажанні спальня може ставати  частиною єдиного інтер’єрного ансамблю з рештою будиночка. Коли ж у господарів будинку виникає бажання усамітнитися, вони без проблем можуть зробити це за допомогою розсувних дверей. Цей прийомдієвий  і у звичайних хрущовках.

malenkiy-dom-37-kvadratov-5Зона кухні

malenkiy-dom-37-kvadratov-6Зона вітальні

malenkiy-dom-37-kvadratov-7Вдале зонування

Єдине ціле

malenkiy-dom-37-kvadratov-3Дім наповнений любов’ю

Щоб зробити простір візуально більш невагомим і просторим Естела використовувала одну колірну гамму у всьому домі. Такий прийом дозволив об’єднати всі зони між собою  івізуально  розсунути стіни.

На білому фоні, ніби квіти на клумбі, виросли приємні для очей кольорові акценти – бірюзові предмети меблів, килими і текстиль пісочного відтінку, елементи з натурального дерева і трохи декору малинового відтінку.

malenkiy-dom-37-kvadratov-9Вдалі колірні плями

Поза стилем

Тут довго можна вишукувати якийсь стиль, курсуючи від провансу до вінтажу, від середземноморського до скандинавському напрямку. Але у цього інтер’єрі немає чистої породи. Сама дизайнер називає його – “зроблено своїми руками”. І в цьому є частка правди, багато елементів вона і господарі будинку виготовили самі.

Звичайно, не можна заперечувати присутність перерахованих вище стилів, кожен з них в тій чи іншій мірі проявляє себе: у дворі і їдальні стоять  скандинавські меблі, вантажні предмети інтер’єру красуються в зоні вітальні, у ванній яскраво виражений провансний акцент, а середземноморський стиль видає планування, наявність холодної підлоги, плетених килимків на ньому і лляного текстилю, який присутній повсюдно.

malenkiy-dom-37-kvadratov-4У зоні їдальні скандинавські меблі

malenkiy-dom-37-kvadratov-7У спальні є трохи провансу і середземноморського стилю

malenkiy-dom-37-kvadratov-10Легка атмосфера у ванній

Іноді поєднання стилів може дати відмінні результати, саме це миі спостерігаємо спостерігати сьогодні. Ці прийоми можна  сміливо можна використовувати і в наших реаліях, експериментуючи з кольором, формою, плануванням і стилем. До речі, почерпнути чимало ідей можна в нашій статті Ідеї дачних будиночків