10 найдорожчих дитячих колясок у світі

10 найдорожчих колясок для дітей, від яких мами будуть в більшому захваті, ніж їхній малюк

Пропонуємо огляд десятки найдорожчих колясок, призначених для дітей заможних батьків, які не замислюються про вартість, коли мова йде про їхню дитину, включаючи аксесуари від модних брендів. Колекція, яка представлена ​​в різних формах, матеріалах і розмірах, шокує тих, хто не бачить необхідності витрачати шалені гроші на те, що вже через кілька місяців не знадобиться.

10. Коляска Kensington від Silver Cross

Baby-Strollers-1
Коляска Silver Cross Kensington прийшла з минулого, так як була розроблена в 80-х роках минулого сторіччя. Вона представлена ​​в традиційних для діток кольорах, рожевому і білому. Великі колеса, хромовані спиці і супорти, є її обов’язковими елементами. Хоча коляска за нечувані 1950 доларів може складатися, вона все одно вимагає багато місця для зберігання.

9. Коляска Stokke Trailz

Baby-Strollers-2Існуючи на ринку вже більше 10 років, бренд Stokke представив клієнтам одну з найдорожчих колясок у світі. За 2160 доларів можна придбати багатофункціональну коляску для малюка, Stokke Trailz. Вона призначена для будь-яких погодних умов і може витримувати бездоріжжя. Ця коляска-позашляховик включає в себе деталі, виконані з овечої шкури (каркас, люлька, сидіння і зимовий набір).

8. Коляска iCandy Peach London

Baby-Strollers-3
Коляска iCandy Peach London за 2345 доларів буде супроводжувати малюка від народження до 3 років. Вона випущена обмеженим тиражем, крім цього, всі екземпляри не повторюють один одного по візерунку оббивки, яка виконана з бавовняної тканини із зображенням різних частин Лондона. Вона підійде стильним мамам, оскільки надає широкий вибір додаткових аксесуарів. Відмінними характеристиками, крім декору, можна вважати поліпшену систему вентиляції, складаний механізм, яким можна керувати однією рукою, маневрені колеса і функціональні аксесуари. Коляска дуже зручна в будь-якій позиції для малюка і досить красива.

7. Коляска Bugaboo від Diesel

Baby-Strollers-4
Оригінальна і лімітована за кількістю коляска за 2700 доларів є спільним творінням  дизайнерів. Вона буде до  смаку мам і татам, що віддають перевагу деніму у всьому. Це стильна і сучасна коляска, виконана з дорогих матеріалів, з маневреними колесами, зручними ручками. Стиль простежується в кожній деталі, що робить її унікальною.

6. Коляска Bugaboo, ретроспектива колекції Енді Уорхола

Baby-Strollers-5Коляска за 2725 доларів – це теж творіння дизайнерів Bugaboo , цього разу голландської компанії та фонду Енді Уорхола. На оббивці можна розглянути арт-об’єкти. Коляски представлені в 4 моделях за стилем і за якістю використаних матеріалів. Вона змусить усіх звернути на неї увагу. Найпопулярнішим дизайном вважається Donkey.

5. Коляска Roddler

Baby-Strollers-6Творці цієї моделі точно знайшли своє натхнення у виробництві автомобілів і літаків. Коляска трохи епатажна, оскільки виконана в стилі автомобілів 50-х років, таких як Oldsmobile і Buick. Але дизайнери не зупинилися на цьому і придумали шасі з нержавіючої сталі, які за формою нагадують шасі літаків. Окрім самої коляски за 3500 доларів, отримується ряд аксесуарів, включаючи DVD-плеєр ,. Корпус коляски можна замовити індивідуально, вибравши алькантару, шкіру крокодила, страуса, шкуру корови, шкіру ската, також можна замовити будь-який логотип, включаючи ім’я малюка.

4. Сумка і коляска від Версаче

Baby-Strollers-7Ця колекція змусить батьків розщедритися. За 4200 доларів вони отримають більше, ніж просто коляску. Вона може стати першою брендового річчю малюка. За ціною звичайної шкіряної сумки від Versace можна отримати коляску з фірмовим медальйоном у формі медузи з позолоченою обробкою. Шовк і золото змушують коляску сяяти, а різноманітні аксесуари роблять її багатофункціональною. Крім того, мама отримує стильну сучасну сумку для дитячих речей, яка виконана в тому ж дизайні, що і коляска.

3.Коляска від Silver Cross і Aston Martin, Surf 2

Baby-Strollers-8
Створення стильної унікальною і неповторною коляски – справа складна, але дизайнери компаній Silver Cross і Aston Martin довели, що можливе. За 4690 доларів автомобільний бренд Aston Martin створив перший засіб пересування для малюка на основі своїх технологій. Кожен володар коляски отримує сертифікат оригінальності. Люлька і сидіння обшиті алькатарою, а капюшон в колясці імітує характерну форму даху автомобілів Aston Martin. Хромовані частини коляски додають унікальності. Напевно, не варто говорити, що випуск лімітований.

2. Коляска в панцирі із золота

Baby-Strollers-9Ця коляска для тих, хто любить привертати загальну увагу. Вона наче знаходиться в золотом панцирі. У комплекті батьки отримують музичну шкатулку, оббивку з синього атласу і високоякісного хутра. Дитина буде не тільки відчувати комфорт, але і належність до королівського роду. Мами і тата будуть із задоволенням гуляти зі своєю дитиною, демонструючи стильну і зручну коляску за 6000 доларів.

1. Коляска Balmoral від Silver Cross

Baby-Strollers-10Коляска Балморал створена найстарішим і найвідомішим брендом на світовому ринку дитячих аксесуарів, компанією Silver Cross. Дорога коляска виконана вручну з використанням традиційних технологій і унікального дизайну, який буде індивідуально підібраний за бажанням клієнта. За 7000 доларів ви отримаєте  коляску з пружинною підвіскою, великими колесами і м’яким матрацом. Дизайнери пропонують широкий вибір кольорів і варіантів. Стиль і розкіш, комфорт і ексклюзивність – це основні характеристики коляски Balmoral.
Втім, хто знає, може краще придбати модель простішу, але зручнішу, наприклад, коляску-трасформер, яка буквально за хвилину перетворюється в рюкзак.)))