Наймодніші відтінки осені 2017

Гренадин (Grenadine) — 17-1558

<>

<>

Зірка вечірки в списку модних кольорів 2017. Цей дуже непростий відтінок червоного обіцяє масу цікавих поєднань. Крім того, давно пора прикупити помаду такого відтінку: вона добре виглядає як вдень, так і увечері. Гренадіну було багато на показах моди в Нью-Йорку, особливо в колекціях Monse і Adam Selman.

<>

<>

Портвейн (Tawny Port) — 19-1725

<>

Як добре, що Пантон нумерує свої відтінки. Тому що прояснювати, як краще назвати цей колір, можна довго. А ось що ясно без слів, так це те, що портвейн — кращий варіант з модної палітри для вечірок. Цей багатий оксамитовий  колір активно використовують Jason Wu і Victoria Beckham.

Балетна туфелька (Ballet Slipper) — 13-2808

<>

Перефразовуючи народну мудрість: в моді — не без рожевого. Восени і взимку цього року буде актуальний світлий відтінок, близький до зефірового. До речі, якщо ви думали, що подібні тони хороші для шовку і схожих матеріалів, подивитеся на фото Christian Siriano і Sies Marjan — там вас чекає гра з текстурами.

<>

<>

Золотий граніт (Butterum) — 16-1341

<>

Колір бедуїнських хламид, літнього степу, океанського піску і інших романтично-пригодницьких речей.

<>

Чудовий базовий відтінок, який оцінили Creatures of Comfort, Marc Jacobs, Rosie Assoulin і багато інших.

Синій піон (Navy Peony) — 19-4029

<>

<>

По іронії, справжні піони сорту «Синій сапфір» набагато ближче до третього з модних кольорів осені 2017. Проте, якщо відставити ботанічні нюанси, отримаємо поетичний в плані назви і суті відтінок, який тримав в тонусі Нью-йоркську і Лондонський тижні моди. Цікаві луки можна подивитися у Phillip Lim і Gabriela Hearst.

<>

Нейтральний сірий (Neutral Grey) — 17-4402

<>

Ей-ей, Пантон, почекай — це нечесно! Уявити собі показ без благородного сірого взагалі неможливо, тому трохи несправедливо говорити про нього у світлі модних тенденцій кольору 2017-2018.

<>

У будь-якому випадку, нас чекає буденність в сірих тонах у Alexander Wang і Thom Browne.

<>

Затінена ялина (Shaded Spruce) — 19-4524

<>

Холодний і, одночасно, загадковий відтінок на межі темно-зеленого і синього — загалом, зрозуміло, чому цей колір заслужив на чималу увагу.

<>

У майбутньому сезоні нас чекають розкішні сукні від Oscar de la Renta і Brandon Maxwell.

<>

<>

Золотистий лайм (Golden Lime) — 16-0543

<>

<>

Ще один відтінок, сформований на стику — правда, цього разу, зеленого і жовтого. Близький за характером до кольору шампанського, але стриманіший, золотистий лайм ідеально підійде для вечірнього лука. Переглянути варіанти зможемо у J. Crew і Tory Burch.

<>

Маріна (Marina) — 17-4041

<>

Безтурботний, як небо, що відбивається у водах гавані у сонячний полудень, цей колір — протиотрута від зимової нудьги. Універсальний відтінок блакитного вписався в нову колекцію Calvin Klein і ще пари великих брендів.

<>

Осінній клен (Autumn Maple) — 17-1145

<>

Говорять, що це — наймодніший колір осені 2017. Ми проти перебільшень, але не можемо промовчати про те, що це багатий колір, з яким охоче грали багато брендів.

<>

Тепер, коли ми з’ясували які кольори модні восени і зимою 2017-2018, настав ваш час. Що з десятки Пантону припало вам до душі? Про які кольори минулих сезонів ви нудьгуватимете?