Римські штори в дизайні інтер’єра(35 фото) та інструкція з виготовлення

Простота крою та універсальність зробили римські штори популярним вибором для дизайну інтер’єру. У цій статті ви побачите фото римських штор, виготовлених з найрізноманітніших матеріалів і в  різних стилях, а також знайдете інструкцію з виготовлення таких штор своїми руками. Яскраві і веселі, стильні і сміливі, елегантні і розкішні – вибирайте відповідні римські штори для будь-якої кімнати вашого будинку!

shikarnyy-dizayn-spalni-s-rimskimi-shtoramiСучасні римські штори – 35 фото

Перш ніж перейти до перегляду фото римських штор в інтер’єрі, давайте розберемося, що вони з себе представляють. Класичні римські штори – це просте полотно тканини, відповідне розмірам вікну і має вшиті планки, які дозволяють тканині збиратися на зразок жалюзі. Крім цього, римські штори можуть вбудовуватися в вікно або кріпитися на стіну, а також прикрашатися бахромою, намистинами, шнурками і т.п.
Досить часто римськими шторами узагальнено називають всі види коротких віконних штор, які можуть не тільки мати вшиті планки, але збиратися за допомогою вертикальних стрічок, підколюватись кліпсами та іншими способами. Наступне зображення допоможе вам розібратися в різних видах римських та інших штор (римські штори підписані як «Roman»)

bambukovye-rimskie-shtory

belaya-kuhnya-krasnye-shtory

belye-rimskie-shtory

cherno-belye-rimskie-shtory

detskaya-devochki-rimskie-shtory

dizayn-interiera-s-rimskimi-shtorami

dizayn-rimskih-shtor-s-otdelroy

dizayn-spalni-rimskie-shtory

dvucvetnye-rimskie-shtory

gostinaya-rimskie-shtory

idei-interiera-s-rimskimi-shtorami

krasivye-rimskie-shtory-v-detskoy

kuhonnye-rimskie-shtory polosatye-rimskie-shtory-v-detskoy prostye-rimskie-shtory retro-interier-rimskie-shtory rimskie-i-klassicheskie-shtory rimskie-shtory-dlya-bolshogo-okna rimskie-shtory-dlya-gostinoy rimskie-shtory-dlya-vyhoda-na-balkon rimskie-shtory-v-spalne rimskie-shtory-v-vannoy roskoshye-rimskie-shtory-v-kvartire shtory-dlya-spalni-v-pastelnyh-tonah sochetanie-cvetov-dlya-shtor sovremennye-rimskie-shtory-v-detskoy-komnate sovremennye-rimskie-shtory-v-gostinoy spalnya-rimskie-shtory stilnaya-kuhnya-rimskie-shtory stilnye-rimskie-shtory stilnye-rimskie-strory temnye-shtory-svetlyy-interier uzorchatye-rimskie-shtory-i-odnotonnye-gardiny yarkie-rimskie-shtory-s-cvetochnym-uzorom

Читайте докладну інструкцію  Як пошити римську штору