Бюджетний ремонт в новобудови 47 кв. м. Вийшло дуже стильно!

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m4

Бетон в інтер’єрі креативної квартири

Навіть найбыльш стандартні і похмурі житлові приміщення можна перетворити в незвичайні, креативні квартири без особливих матеріальних і фізичних витрат, якщо грамотно взятися за справу.

Новобудова в 47 кв. м., яку купило молоде подружжя з маленькою дитиною, нічим не відрізнялася від тисяч інших: бетонні стіни, цементна стяжка на підлозі, електрика на вході в квартиру – цим вичерпувалася турбота будівельників про благополуччя майбутніх мешканців. Однак, виявилося, що бетон в інтер’єрі може стати незвичайним і вельми цікавим оздоблювальним матеріалом.

Дизайнери студії, що спеціалізується на невеликих квартирах, врахували побажання замовників: витратити якомога менше коштів, можливо, навіть в збиток зручності або естетиці.

Ось тому замовники і запропонували не витрачатися на штукатурку стін, їх подальшу шпаклівку, підготовку під фарбування або покупку шпалер. Як відомо, саме штукатурка з’їдає левову частку бюджету, призначеного на ремонт.

 

Дизайнери зрозуміли, що доля надає їм унікальний шанс спробувати, чи може бетон в інтер’єрі перетворитися в з вічноприхованого  під зовнішнім оздобленням допоміжного матеріалу в основу оформлення житла?

Ідея не ховати те, що зазвичай ховають, отримала свій подальший розвиток: електричну розводку проклали прямо поверх бетону, заощадивши на штроблены бетону під приховану проводку. Свого апофеозу вона досягла у ванній кімнаті, де ховати не стали навіть каналізацію, прикривши стояк скляними дверима. За тими ж дверима притулилася пральна машинка.

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m6

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m7

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m8

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m10

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m11

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m12

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m13

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m15

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m17

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m23

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m1

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m2

beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m3 beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m18 beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m19 beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m20 beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m21 beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m22 beton-v-interere-kreativnoj-kvartiry-47-kv-m24