50 прикладів приголомшливих туалетних кімнат – невичерпне джерело ідей (фото)

Зазвичай туалетна кімната в будинку або квартирі не може похвалитися великою площею, але тим не менш, вона може бути красивою і стильною. Вона з лишком компенсує обмеженість простору багатством кольорів, візерунків і текстур. Пропонуємо приклади кімнат з приголомшливим дизайном та індивідуальним характером.

Туалетна кімната в середземноморському стилі відрізняється прекрасною настінною плиткою дивовижного блакитного кольору і кованими елементами. Туалетна кімната у вікторіанському стилі від дизайнерів з Harte Brownlee & Associates Interior Design обладнана комодом з горіха, виконаним на замовлення.

Інтер'єр туалетної кімнати від Hann Builders і Harte Brownlee & Associates Interior Design

Велике дзеркало і шпалери з графічним малюнком роблять туалетну кімнату нью-йоркської студії Chango & Co надзвичайно цікавою. А сільські мотиви туалетної кімнати від студії Suman Architects з міста Вейл, Колорадо, підкреслені виготовленим з бетону умивальником та обрамленим дерев’яною рамою дзеркалом. А збалансовано все сучасними підвісними світильниками.

Інтер'єр туалетної кімнати від Chango & Co. і Suman Architects

Ошатна туалетна кімната в Далласі може похвалитися французьким антикварним комодом 19 століття з позолоченими бронзовими елементами. Різьблена позолочена рама на дзеркалі теж датується цим періодом. Завдяки синім шпалерам з незвичайним графічним малюнком, стільниці з ялини і підвісним світильникам, туалетна кімната від студії Jeff King & Company з Сан-Франциско справляє незабутнє враження.

Інтер'єр туалетної кімнати від Isler Homes і Jeff King & Company

Туалетна кімната з витонченим дизайном від чиказької студії Buckingham Interiors + Design LLC може похвалитися виконаною з золота сантехнікою, а також картиною в позолоченій рамі, хоча звичне дзеркало, яке розміщують над раковиною, відсутнє. Туалетну кімнату від студії TATUM BROWN CUSTOM HOMES з Далласа відрізняє виконана з гальки панель і масивний туалетний столик чорного кольору.

Інтер'єр туалетної кімнати від Buckingham Interiors + Design LLC і TATUM BROWN CUSTOM HOMES

Бузкові стіни і оранжевого кольору підвісний світильник гармонійно поєднуються в цій сучасній туалетній кімнаті. Розкішна туалетна кімната від студії Вільяма Хефнера з Лос-Анжелеса відрізняється старовинним дзеркалом на всю стіну і золотими рифленими бра, які додають блиску.

Інтер'єр туалетної кімнати від Alchemy Design Studio і Studio William Hefner

В елегантній туалетній кімнаті від студії Clean Design з Нью-Йорка стіни обклеєні шпалерами білого кольору з сріблястим малюнком, на підлозі – плитка з шевронним візерунком. Крім цього, в стільниці з мармуру встановлена ​​раковина в старовинному стилі. У туалетній кімнаті від Prestige Homes встановлені бра, виконані на замовлення шафки, а на стінах красуються елегантні шпалери з візерунком у вигляді фігурної решітки.

Інтер'єр туалетної кімнати від Clean Design і Prestige Homes

У туалетній кімнаті від студії Design Interiors з Х’юстона присутні характерні для дизайну в сільському стилі об’єкти, а саме виконані на замовлення мідна раковина, змішувач і незвичайний дерев’яний туалетний столик. Стіни і меблі туалетної кімнати від дизайнерів студії Blender Architecture з Чикаго виконані з дерев’яної вагонки, що залишилася від старої споруди, яку знесли у дворі.

Інтер'єр туалетної кімнати від By Design Interiors, Inc і Blender Architecture

У цій гламурній туалетній кімнаті красується приголомшлива підвісна люстра, що імітує потік води, з м’яким світлом. У туалетній кімнаті від студії Джейсон Арнольд з Нешвілла встановлено мідний умивальник у вигляді старовинного фонтану, а стіни обклеєні шпалерами ручної роботи.

Інтер'єр туалетної кімнати від Shelby Wood Design і Jason Arnold Interiors

Студія 186 Lighting Design Group – Gregg Mackell представляє туалетну кімнату з дверима з матового скла, оригінальним туалетним столиком і панелями, виконаними з сорго. Синя стеля і яскрава помаранчева рамка на дзеркалі додають кольорів у цю білу туалетну кімнату від студії з Берлінгтона, Вермонт.

Інтер'єр туалетної кімнати від 186 Lighting Design Group - Gregg Mackell і Holly Hickey Moore

Дерев’яний туалетний столик і шпалери з березами ніби відразу переносять нас в ліс. У цій сучасній туалетній кімнаті від дизайнерів студії Lucid Architecture з Гранд-Рапідс можна побачити незвичайний великий туалетний столик червоного кольору, який контрастує з чорною плиткою на фронтальній стіні.

Інтер'єр туалетної кімнати від Farrow Arcaro Design і Lucid Architecture

Елегантна туалетна кімната від дизайнерів з Майамі може похвалитися мозаїчними панелями з вапняку, краном, який виходить прямо з дзеркала і витонченим підвісним світильником. У туалетній кімнаті від студії Kathleen DiPaolo Designs з Лос-Анжелеса можна побачити білі стіни, підвісне дзеркало на шкіряному ремені і виконаний на замовлення туалетний столик з дерева, яке залишилося після зносу сараю у дворі.

Інтер'єр туалетної кімнати від 2id Interiors і Kathleen DiPaolo Designs

Традиційна туалетна кімната від студії Леслі Хейз з Філадельфії представляє тематичні шпалери з рибками і мильницю у вигляді морської раковини. У туалетній кімнаті від дизайнерів з RKI Interior Design знаходиться виконана на замовлення раковина, туалетний столик, а стіни оброблені каменем онікс медового кольору.

Інтер'єр туалетної кімнати від Leslie Hayes Interiors і RKI Interior Design

Панель на фронтальній стіні і шафки в туалетній кімнаті від студії з Портланда виготовлені з природної старої деревини, яка пережила не одну негоду. В елегантній туалетній кімнаті від дизайнерів студії з Сан-Франциско встановлена ​​напівпрозора раковина у вигляді чаші. На стінах поклеєні оригінальні шпалери в смужку.

Інтер'єр туалетної кімнати від Jordan Iverson Signature Homes

Проста туалетна кімната від дизайнерів з Остіна, Техас, з підвісним дзеркалом і підвісними світильниками справляє незабутнє враження. Елегантне поєднання барвистих шпалер і антикварного туалетного столика, поверхня якого виконана з сірого мармуру, створює в туалетній кімнаті від студії Shannon Ggem ASID традиційну атмосферу спокою.

Інтер'єр туалетної кімнати від Lake Flato Architects і Shannon Ggem ASID

Чорні панелі, сріблясті шпалери з принтом і позолочена рамка на дзеркалі, що імітує бамбук, є основними елементами дизайну туалетної кімнати від студії Karen Aston Design з Сіднея, Австралія. У ванній кімнаті від дизайнерів Snake River Interiors можна побачити виконаний на замовлення кран, бетонну раковину і антикварне дзеркало.

Інтер'єр туалетної кімнати від Karen Aston Design і Snake River Interiors

Туалетна кімната від дизайнерів студії Artistic Designs for Living, Tineke Triggs з Сан-Франциско витримана в морській тематиці, включаючи шпалери з корабликами і своєрідні настінні бра. Ефектна туалетна кімната від монреальської студії може похвалитися неоновим підсвіченням яскраво-зелених стін і дзеркалом, встановленим на дерев’яній балці.

Інтер'єр туалетної кімнати від Artistic Designs for Living, Tineke Triggs

Дизайн туалетної кімнати створений під враженням від океану. Тут можна побачити блакитний туалетний столик і шпалери з морським принтом. Незвичайність цієї туалетної кімнати від студії Barker Freeman Design Office Architects pllc досягнута завдяки декоративним шпалерам з яскравими пташками, які привертають увагу.

 Інтер'єр туалетної кімнати від Terrat Elms Interior Design і Barker Freeman Design Office Architects pllc

Туалетна кімната знаходиться в дачному будиночку в Мічигані. Тут можна побачити дзеркало в металевій рамці круглої форми і непофарбований дерев’яний туалетний столик з відкритим кошиком для зберігання речей. Незвичайний дизайн цієї туалетної кімнати підкреслюється світлодіодним освітленням і раковиною з білого кварцу. На стінах – шпалери з китайського шовку з вишивкою.

Інтер'єр туалетної кімнати від SPACE Architects + Planners і Ernesto Garcia Interior Design, LLC

Туалетну кімнату характеризує декор стін корою дерева, мідні підвісні світильники і стільниця зі сланцю. У туалетній кімнаті від дизайнерів з Сан-Франциско знайшли своє поєднання всі відтінки сірого кольору. Крім цього, тут можна побачити дзеркало овальної форми в рамці чорного кольору, шпалери з графічним візерунком і стільницю з кварцу Caesarstone.

Інтер'єр туалетної кімнати від High Camp Home і Hazel.Wood Design Group

Дизайн біло-блакитної туалетної кімнати був навіяний дизайнерові враженнями від поїздки в Марокко. Світильники виконані з глини з легкоплавкою глазур’ю. Сільський стиль підкреслять непоштукатурені стіни, гранітна підлога і туалетний столик з дерева.

Інтер'єр туалетної кімнати від Lucy Interior Design і Witt Construction

У ванній кімнаті від дизайнерів студії Artistic Designs for Living, Tineke Triggs з Сан-Франциско можна побачити виконаний на замовлення туалетний столик із золотими елементами від Bauerware. Характерною особливістю туалетної кімнати з дизайном в середземноморському стилі від студії Studio 7 Architecture & Allied Arts з Санта Барбари, Каліфорнія, є антична мармурова чаша з орнаментом, яка відіграє роль раковини, встановленої на туалетному столику з чорними залізними ніжками.

Інтер'єр туалетної кімнати від Artistic Designs for Living, Tineke Triggs и Studio 7 Architecture & Allied Arts

Розкішна туалетна кімната може похвалитися масивною стіною з чорного сланцю Монтаук, яка контрастує з великою білою круглою раковиною, встановленою на стільниці. В симпатичній туалетній кімнаті від студії Jute Interior Design з Сан-Франциско можна побачити туалетний столик, пофарбований у світло-блакитний колір, бра і дзеркало в позолоченій рамці.

Інтер'єр туалетної кімнати від Candent Design і Jute Interior Design

Студія NIMMO American Studio For Progressive Architecture з Далласа представляє сучасну туалетну кімнату з дерев’яними панелями і величезною стільницею з мармуру для раковини. У кімнаті дизайнерів з Брісбейна, Австралія, вдало поєднуються туалетний столик чорного кольору і витончена чорно-біла стеля.

Інтер'єр туалетної кімнати від NIMMO American Studio For Progressive Architecture и James Dawson Interiors

Сучасна туалетна кімната в сільському стилі демонструє шпалери, які створюють ілюзію набивного малюнка з цвяхів. Туалетна кімната від студії Ward-Young Architecture & Planning з Сакраменто, виконана в індійському стилі, включаючи дерев’яні панелі і бра у формі голови собаки, які кидають химерні тіні на стіни.

Інтер'єр туалетної кімнати від AXIS Productions і Ward-Young Architecture & Planning - Truckee, CA

Скромна і елегантна туалетна кімната від студії Thomas Rex Hardy з Сан-Франциско оброблена ніжно-блакитними дерев’яними панелями. У традиційній туалетній кімнаті від дизайнерів студії JD Smith Custom Homes з Далласа можна побачити сірого кольору туалетний столик під старовину та настінні світильники з дзеркальними плафонами, які відбивають світло.

Інтер'єр туалетної кімнати від Thomas Rex Hardy, AIA і JD Smith Custom Homes