Кулі з ниток. Майстер-клас

Пропонуємо чергову саморобку із серії ідеї бюджетного декору. Ці кулі з ниток – простий, недорогий і красивий спосіб прикрасити будинок до свята, що не вимагає особливих навичок декорування або великих витрат.

121456521170254719_CYnKvKhi_c

Вам знадобиться

нитки для в’язання
надувні кульки (круглої форми)
шпалерний клей або ПВА
ємність для клею
голки
ножиці

YB.2
Інструкція

Крок 1: Слідуючи інструкції, змішайте клей з водою до однорідної консистенції(даємо меньше води а більше клею)

Крок 2: Надуйте кулі. Спочатку надуйте кульки по-максимум, після чого, трішки приспустіть, надайте кулям сферичної форми.

YB.5

Крок 3: Помістіть нитки в клей. Краще робити це порційно. Якщо у вас є помічник, то краще розділити обов’язки: хтось намотує нитку на кулі, хтось розмотує моток і вмочує нитки в клей.

YB.6
Шаг4: Намотайте нитку на кулю. Для цього не потрібно робити попередніх малюнків – просто хаотично намотуйте моток за мотком, намагаючись розподіляти мотки рівномірно навколо кулі.

YB.7

Крок 5: Після того, як обмотаєте  кулю нитками, відріжте кінець і закріпіть його клеєм.

YB.8

Крок 6: Помістіть кулі на піднос або підвісьте вертикально і дайте підсохнути протягом 12-24 годин

YB.10

Крок 7: Коли куля  висохне(вона повинна стати твердою і пружною), проколіть кульку голкою і дістаньте її  з ниток. Якщо надувну кулька прилипла краями, видаліть за допомогою пінцету.

Порада: Перш ніж проколювати кульку, відокремте пальцями кулю з ниток від поверхні повітряної кулі через ті просвіти, що утворилися в плетінні ниток. Таким чином, коли куля буде здуватися, краї кулі з ниток не деформуються.

От і все! Кулі з ниток готові 🙂

YB.11

YB.1

Кулі з ниток можуть прикрасити будинок практично до будь-якого свята. Зробіть кулі з ниток яскравих кольорів – і Різдвянам прикраса готова, якщо зробити кулі з білих ниток і прикрасити блисками – у вас вийде чудова прикраса до Нового року.

7-430x369
Такі кулі можна підвішувати у вигляді гірлянди, складати в корзину або в вазу. Також можна використовувати надувні кулі різних форм і розмірів.

8-430x573
Кулі з ниток також можна використовувати для прикраси святкового столу або в якості декору для вечірки або романтичної вечері, як у приміщенні, так і на природі.

228979962273725554_91ZJVKXL_c