Ковані ворота з хвірткою 25 фото

Ковані ворота з хвірткою плюси і мінуси, особливості установки Kovanie-vorota-s-kalitkoy-11
Художня ковка – це справжнє мистецтво, яке налічує тисячі років. Сьогодні спостерігається величезний попит на ковані вироби, особливо це стосується воріт для заміських будинків. Ковка універсальна, вона поєднує в собі бездоганний стиль, надійність і довговічність, до того ж її можна комбінувати з самими різними архітектурними стилями, а значить, вона буде відмінно доповнювати фасад будь-якого заміського будинку.

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-15Кована хвіртка прекрасно підійде до будь-якого стилю

За допомогою кованого паркану або воріт можна створити атмосферу справжнього середньовічного замку, а будинок перетворити на фортецю. У той же час кування допомагає створити атмосферу шику і затишку. Ковані ворота з хвірткою можна доповнити кованими гратами на вікнах, садовими меблями, перилами на ганку.

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-16Ковані деталі екстер’єру допоможуть посилити створювану Вами атмосферу

Види кованих воріт. Ворота та хвіртки ковані з металу завжди свідчили про витончений смак господаря будинку. Ковка – дуже складний і трудоємний вид мистецтва, він вимагає від майстра не тільки величезних фізичних зусиль, але тонкого чуття істинного художника. У сучасному житлі ковані ворота підкреслюють статус власника будинку.

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-20
Завдяки естетичної цінності, ковані ворота високо цінуються

59-vorota-kovanieВся складність процесу кування згодом переходить у дивовижні візерунки
Плюс таких воріт в тому, що їх легко можна поєднувати з абсолютно різними матеріалами: з будь-яким металом, деревом, цеглою, полікарбонатом. Ковка може бути присутньою в будь-якому інтер’єрі і екстер’єрі: класичному стилі, кантрі, провансі, модерні та багатьох інших. Дизайн, колір фарби, декор дозволяють поєднувати ворота з будь-якими елементами заміського будинку.

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-4
Ковані ворота відмінно поєднуються з голою цегляною стіною

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-36Дерево чудово виглядає з металевою кованою хвірткою
Однак, не варто забувати і про головної функції будь-яких воріт – захист будинку. Існує кілька видів кованих воріт, всі вони мають високий рівень безпеки:

Розпашні ковані ворота. Найпоширеніший тип будь-яких воріт -розпашні. Це класичний варіант, при якому секції розходяться в сторони. Ворота дуже зручні і прості у використанні, виглядають елегантно і традиційно. Вони ідеально підійдуть для будинків у традиційному стилі, але можуть застосовуватися і при будь-яких інших.

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-08Ковані вороти чудово поєднуються з прикрасами

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-12
Ковані ворота прості у використанні і традиційні
Відкатні ковані ворота. Даний вид воріт являє собою цілісне полотно, відкочується уздовж огорожі. Такі ворота зручні тим, що економлять місце на ділянці.

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-21
 Відкатні ковані ворота відмінно підходять на нестандартних ділянках

Автоматичні ковані ворота.І на розпашні, і на відкатні ворота можна поставити автоматику. Це зручний та сучасний спосіб, який полегшує щоденне використання. Особливо зручно мати автоматичні ворота тим, хто їздить на автомобілі – у такому випадку виходити з машини навіть не доведеться, ворота відкриваються з пульта.

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-27Що автоматичні ковані ворота дуже корисні і при зустрічі гостей

Як виготовляються ковані ворота з хвірткою. Процес виготовлення кованих воріт з хвірткою досить складний і копіткий. Вся робота проходить вручну, результат залежить від майстерності коваля. Дизайн для воріт можна вибрати абсолютно будь-який, але чим більш складним і хитромудрим він буде, тим вище виявиться ціна за готовий виріб. Однак, це того варто. Всі ворота є авторською роботою, тому не можна знайти два однакових варіанта.

756_500-0-0e88c6203b68805ac8965561c17632b0

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-14

Kovanie-vorota-s-kalitkoy-24 Kovanie-vorota-s-kalitkoy-26 Kovanie-vorota-s-kalitkoy-30 Kovanie-vorota-s-kalitkoy-31 Kovanie-vorota-s-kalitkoy-33 ворота Ковані_ворота_06