Доглядаємо за грошовим деревом щоб завжди водились гроші!

Як доглядати за грошовим деревом, ЩОБ водилися гроші !!

Часто в наших будинках і квартирах можна зустріти грошове дерево. По-іншому ця рослина ще називають котіделоном деревовидним, крассули і т. П. При цьому в народі цю рослину прийнято називати мавпячим деревом, деревом щастя, а також грошовим деревом. Так що, немає нічого дивного в тому, що крассула – частий гість в будинках наших сучасників, адже позбутися від хронічного фінансового невезіння хочуть всі.
Це дерево з розташованими попарно однаковим листям, при цьому кожна наступна їхня пара повернена на 90 градусів до попередньої. Листя квітки блискучі, м’ясисті, округлі. Іноді вони бувають вигнутими. Поза домашніх умовами може вирости до розміру 1,5 – 3 м. Це дерево іноді цвіте. Білі або кремові квіточки покривають шапкою всю рослину. Вважається, щодерево цвіте тільки у віці старше 15 років.gMQ6pyM1hjk

Грошове дерево виділяє біологічно активні речовини. Вони сприятливо діють на повітря в приміщенні, а це корисно для організму. Повітря, насичене корисними речовинами, здатне ефективно знімати нервову напругу. Також ці речовини здатні вбити віруси і шкідливу мікрофлору. Саме з цієї причини рослина є  відмінним профілактичним засобом від простуди.

Якщо деревце добре росте, листя у нього великі, фінансові справи у його хазяїна неодмінно підуть на лад.
Потрібно для цього всього-навсього підібрати рослині правильне місце в будинку і правильно доглядати за ним.
Здатність до розмноження у толстянки вражаюча, навіть з одного листочка досить швидко можна отримати нове деревце, не кажучи вже про пагони. За повір’ям, щоб толстянка стала залучати в будинок грошові потоки, листочок або черешок потрібно взяти потайки або купити в магазині. Брати відросток у знайомих не слід. Рослина давно вже налаштована на залучення грошей в їх будинок, і навіть якщо його «нащадок» оселиться в новому будинку, то як і раніше буде «слати» гроші колишньому власникові.
Завдяки своїм круглим м’ясистим листям толстянка здатна накопичувати і випромінювати позитивну енергію. Але щоб направити енергетичні потоки в потрібне русло, дуже важливо правильно розташувати рослину. Ідеально підійде для толстянки південно-східне вікно. Вважається, що саме це місце будинку найбільш зручно для «проникнення» в нього енергетики фінансового благополуччя.
Щоб стимулювати енергію толстянки для залучення в будинок грошей, до стовбура дерева потрібно прив’язати червону шовкову стрічку. Потім слід закопати в горщик із саджанцем монетку. А в новорічну ніч гілки толстянки рекомендується прикрасити монетками, яскравими стрічками, серпантином і конфетті. Для молодої рослини можна використовувати і шоколадні монети у блискучих обгортках, головне, щоб вони були підвішені на червоних або жовтих стрічках.
Найголовніша вимога толстянки – велика кількість сонячного світла.
Але хоча толстянка і любить яскраве світло, влітку її необхідно захищати від занадто яскравого сонця. Поливають влітку помірно, взимку дуже рідко – раз на 1-2 місяці.
Обприскування не характерно для догляду за цією рослиною, потрібно лише протирати листя від пилу, яка їх дуже любить. Вологість не так вже й важлива, а от часте провітрювання необхідно.
Влітку можна винести її на свіже віз дух – на лоджію або балкон. Щоб «дерево» не росло однобоким (у побутовій магії вважається, що така рослина «однобоко» працюватиме на людину), горщик час від часу потрібно повертати різними сторонами до сонця. Тому, хто вирішив виростити у себе вдома грошове дерево, слід пам’ятати ще одна умова – ні в якому разі його не можна ставити поряд з кактусами або іншими колючими рослинами.

aHg4bfkisW8
Що важливо, що виділяються цією рослиною леткі речовини, є корисними для організму людини, так як покращують стан повітря. Рослина знімає психічну і фізичну стомлюваність організму, допомагає знизити навантаження при стресі, оздоровлює весь організм в цілому. При цьому також зменшується кількість шкідливої ​​мікрофлори, зростає противірусна активність. Ця рослина відмінно переносить посуху добре поводиться при недоліку освітлення і зниженої вологості грунту.
У дуже рідкісних випадках толстянка може почати цвітіння. Цікаво, що в такому разі чекає володаря цього квітучого грошового дерева? Найімовірніше – швидкий фінансовий зліт. Але не забувайте про рослину, навіть досягнувши бажаних результатів.

Y-u-jzNdQPw